Veranclassic nieuwe hoofdsponsor ploeg Geoffrey Coupé

 

Veranclassic wordt de nieuwe hoofdsponsor van het huidige Doltcini-Flanders. Dat bevestigde teammanager Geoffrey Coupé aan DirectVélo.

 

Na de eerste contacten tussen ploegdirecteur Walter Maes en Guido Castelein van Veranclassic, zat ex-renner Geoffrey Coupé de afgelopen dagen met Yvan Ostyn, CEO van het tuinconstructiebedrijf, rond de onderhandelingstafel. “Toen ik de showroom van Veranclassic bezocht, was ik meteen onder de indruk van de grootte en het prachtige interieur. Ik voelde me wat onwennig, omdat ik die grote firma in Dottenijs voordien niet kende”, verduidelijkt Coupé.

 

De manager van het huidige Doltcini-Flanders is in de zevende hemel, nu hij een nieuwe hoofdsponsor aan de haak heeft weten te slaan.  De wielersport verkeert nochtans in een crisis: steeds meer sponsors haken af, waardoor renners op straat komen te staan. “Ik ben trots en enorm tevreden dat mijn ploeg in 2014 de naam Veranclassic zal dragen”, zegt Coupé.

 

Met de financiële steun van Veranclassic zal de ploeg haar budget verviervoudigen in vergelijking met dit jaar. “Omdat Veranclassic hoofdsponsor wordt, heeft Doltcini beslist haar engagement te verlengen. Zij zal vanaf 2014 als cosponsor van het team fungeren.”

Mots-clés

En savoir plus